V duchu nášho hesla, „Bežné veci robíme inak“, sa snažíme hľadať efektívne riešenia pre každého.

Okrem základného portfólia produktov sa mnohí zákazníci na nás obracajú so špecifickými požiadavkami riešenia ich problémov resp. procesov vo firmách, kde nevedia nájsť štandardné softvérové riešenia. Pre týchto zákazníkov realizujeme softvér na mieru na základe ich špecifických potrieb a snažíme sa riešiť ich požiadavky najnovšími technológiami na trhu. Či už je to plánovací systém riadenia ľudí pre švajčiarsku spoločnosť SYZ AG, špeciálny konfigurátor oceľových konštrukcií a hál pre popredného slovenského výrobcu AVG Group alebo podporu pre spoločnosť Cogniware, kde sme sa spolupodieľali na vývoji systému pre policajné zložky štátu v strednej Ázii a mnoho iných. Pomôžeme Vám vyriešiť Vaše problémy a špecifické požiadavky so zapojením najvhodnejších a najmodernejších technologických riešení.Pre každého zákazníka hľadáme najvhodnejšie technologické riešenia tak, aby vývoj aplikácii bol rýchly, efektívny a cenovo férový.
 
Dôkazom toho, že bežné veci robíme naozaj inak sú:
 
SYZ AG Informatik
Je švajčiarska spoločnosť, ktorá pôsobí v oblasti upratovacích služieb. Tým, že zamestnáva vyše 2000 ľudí, je pre ňu najdôležitejšie plánovanie. Zabezpečiť správne rozdelenie zamestnancov, aby boli vždy v správny čas na správnom mieste môže byť dosť zložité, preto sme pre nich pripravili softvér na mieru. Plánovací systém na riadenie zamestnancov zabezpečí dokonalý prehľad. Vďaka nemu je možné presúvať ich z jednej skupiny do druhej a to jednoduchým kliknutím a úpravou pracovného kalendára zamestnanca. Implementovaním tohto systému sa zvýšila prehľadnosť v kapacitách ľudí. Spoločnosť vie okamžite koľko ľudí má k dispozícii na najbližšie dni a tým vie bez problémov pokryť potreby zákazníkov, ktorí využívajú ich upratovacie služby.
 
Cogniware, s.r.o.
Jedna zo spoločností, s ktorou sme spolupracovali je česká spoločnosť Cogniware, s.r.o.. Podieľali sme sa na vývoj systému, ktorý na základe „face recognition“ umožňuje zistiť identitu ľudí a vďaka tomu aj ďalšie informácie o konkrétnej osobe. Našou úlohou bolo vytvorenie aplikácie, ktorá umožňuje snímať v dave. Systém jednoducho urobí fotku na základe ktorej rozpozná tvár a údaje sa online spracujú v príslušnej policajnej zložke. Vďaka tomu je možné veľmi rýchlo odhaliť podozrivé osoby.
 
AVG Group, a.s.
AVG Group, a.s. je slovenská spoločnosť venujúca sa výrobe oceľových konštrukcií priemyselných alebo bytových hál. Na obchodné oddelenie príde denne niekoľko desiatok požiadaviek na vypracovanie cenových ponúk a to bol aj dôvod, prečo nás spoločnosť oslovila. Pripravili sme konfigurátor oceľových konštrukcií a hál, pomocou ktorého je možné pripraviť cenovú ponuku za pár minút. Pridanou hodnotou je, že konfigurátor môžu využívať nielen zamestnanci obchodného oddelenia, ale aj zákazníci priamo na stránke spoločnosti. Pár klikmi si vedia vybrať pre nich vhodnú variantu na mieru. Zavedením tohto systému do praxe sa procesy výrazne zjednodušili. V minulosti trvalo vytvorenie 1 cenovej ponuky približne 3hodiny po optimalizácii procesu, je to niekoľko minút. Kým pracovníci obchodného oddelenia vedeli vypracovať v priemere 5 až 10 cenových ponúk denne, dnes je to násobne viac. Vďaka tomu vie spoločnosť obslúžiť ďaleko viac potencionálnych zákazníkov ako pred tým.
 
MAD SR, s.r.o.
Firma MAD SR, s.r.o. z Rimavskej Soboty už vyše 20 rokov vyrába autopoťahy. Obrátili sa na nás s požiadavkou, aby sme pre nich navrhli softvérové riešenie - konfigurátor autopoťahov pre rôzne značky áut. Vytvorili sme softvérové riešenie, kde si zákazníci môžu sami navoliť, ktoré poťahy by boli pre nich vhodné. Systém umožňuje výber konkrétneho vozidla – typ, rok výroby, séria a pod. Autopoťahy sú šité presne na mieru. Zaujímavosťou je, že klient si vie vybrať, či chce poťah len na jednu konkrétnu sedačku alebo všetky. Rovnako si vie vyberať medzi rôznymi vzormi a strihmi, či farbami a to jednotlivo pre každú sedačku. Systém vie samostatne riešiť lakťové opierky, hlavové opierky aj vyšiť logo. Vrámci celého sveta má systém bohaté zastúpenie, preto je dostupný aj vo viacerých jazykoch.
Najefektívnejšie technologické riešenia na mieru pre každého